Szolgáltatás

Esküvő a tengerparton

Te & a nagy Ő

A te álmod

Van aki el sem tudná képzelni, hogy a nagy eseményt messze költöztesse az otthonától, és eltérjen kicsit a “hagyományostól”. Viszont, ha egy kis különlegességre vágysz, valami egyedire, …egy kis extra élményre, akkor a te fejedben is megfordult, hogy a pálmafák árnyékában mond ki az igent! Ez ma már nem jelent semmilyen akadályt!

"Ennyi csak mi tudható, szeretni kell, és szeretve lenni jó!"

Mouline Rouge

A ruhádról te gondoskodsz, a többiről mi dolgunk!

A helyszín: a varázslatos Brac sziget!
 
Azt viszont neked kell eldöntened, hogy :
-vízparton, hajón, vagy domboldalon,
-mit szolgáljanak fel a vendégeknek,
-milyen virágok kompozíciójában szeretnél gyönyörködni,

-modern, vagy vintage stílus illik hozzád a legjobban…

 
A szabadtéri esküvő időpontjának kiválasztásánál nagyon fontos szempont az, hogy a választott napon, előreláthatólag milyen időre, számíthatunk. Horvátországban a főszezon (június elejétől – augusztus végéig) nagyon telített. A szállodák, és strandok zsúfoltak, a hőmérséklet napközben sok esetben eléri a 35 C°-ot is! Ezeket a tényezőket figyelembe véve kijelenthetjük, hogy a legjobb időszak egy tengerparti házasságkötésre, az elő-, illetve utószezon. A turisták száma jelentősen megcsappan, a nap sugara már nem égeti a bőrünket, és a helyszín kiválasztására is sokkal több lehetőség van.
 
Milyen árakkal számolj?
 
Erre pontos választ nem tudunk adni, mivel ezt rengeteg tényező befolyásolja. Előzetesen beszéljük át Te mit szeretnél, és ezt követően tudunk egy irányárat mondani. Az előzetes tájékoztatás neked semmibe nem kerül!

Te elképzeled, mi megvalósítjuk!

Különleges vagy, legyen ez a nap is különleges!

Esküvő

Dátum

2019 ...

Érkezés

...

Helyszín

Horvátország

Vacsora

Érkezés

...

Helyszín

Horvátország

Készen állsz?