Rólunk

Kik vagyunk?

Ha röviden kellene válaszolnom, csak annyit mondanék, Horvátország megszállott rajongói! Persze, a világ számos szebbnél szebb helyet rejteget, amit érdemes felfedezni, … és mi igyekszünk ebből egy falatnyi részt kivenni.

DE! A szívünk az Adriáért dobban a legnagyobbat! Hatalmas lelkesedéssel vágunk neki az új helyek felfedezésének. Hónapokat töltünk el azzal, hogy megtaláljuk a tökéleteset. Ez mára már szinte hobbivá nőtte ki magát.

Facebook

Kedvelj a Facebookon

Instagram

Kövess az Instagramon

Pinterest

Keress a Pinteresten

Miért hoztuk létre az oldalt?

Célunk, átadni mindazt az infót, amit az évek alatt összegyűjtöttünk. Tudjuk, a megfelelő szálláshely kiválasztása nem tartozik mindenki kedvenc időtöltése közé. Ha nem találtad meg az apartmanok között a neked valót, és legszívesebben ezt a részt másra bíznád, akkor ne lépj tovább! Mi vagyunk a te embereid!

Van még valami, amit tudnod kell rólunk? Óh, igen! A kedvencem! Ha tengerparti esküvőről álmodozol, abban is tudunk segíteni! Legyen szó meghitt szűk körű ceremóniáról, vagy világra szóló Mamma-Mia lagziról, magyar nyelvű partnerünkkel minden elképzelésedet igyekszünk megvalósítani a Brac szigeten! Ugye milyen jól hangzik? Sőt, szervezünk neked születésnapot, csapatépítő tréninget, vagy bármit, amit szeretnél! Neked csak azzal kell foglalkoznod, hogy jól érezd magad!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hol tudsz minken elérni?

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, és felvesszük veled a kapcsolatot!

Mi vagyunk az oldal ötletgazdái! 🙂