Blog,  Esküvő,  Felfedezés,  Szolgáltatások

A tökéletes hajós esküvő

Az Adria hullámain ringatózva ...igen!

Úgy tapasztalom, hogy a menyasszonyok és vőlegények közül sokan valami különlegeset szeretnének az esküvőjük napján. Vannak akik kisebb, vannak akik nagyobb rendkívüli programmal, tárggyal vagy eseménnyel akarják elkápráztatni az esküvői vendégeiket.

Szeretnék mesélni neked valamit! Mondanám, hogy csukd be a szemed, de úgy nehéz olvasni  Szóval inkább csak képzeld el! Vagy kérj meg valakit aki felolvassa neked! 

Körülötted állnak a legjobb barátok és a szeretett rokonok. Mindenki gyönyörűen van felöltözve. A kezekben poharak csillannak, a poharakból finom nedűt kortyolnak. Az egész társaság vidám, mosolygós. Béke, nyugalom, harmónia. A párod melletted áll és olyan elegáns, mint talán még soha. Rajtad meseszép menyasszonyi ruha. Fodrok, csipkék és selymek borítanak. Lágyan simogatják a bőrödet. Pont olyan a ruhád, amilyet korábban elképzeltél. A lábadon egy csodálatos cipő. Ami kényelmes és nem szorít sehol. Élmény benne lépni, és tudod, hogy táncolásra is tökéletes lesz.

A vendégek beszélgetnek. Innen-onnan nevetés hallatszik. Rég nem látott barátok köszöntik egymást. Telefonok és fényképezőgépek villannak. A kisebb gyerekek a vendégek között kacagva kergetőznek. A szülők elnéző mosollyal figyelik őket. A közelből halk zene szól.

Te is örömmel társalogsz. A szervezés izgalmai. Az aggódás a stressz már messze szállt. Tudod, hogy ma minden rendben lesz. Mindent megtettetek, hogy ez a nap tökéletes legyen.

A tenger kékjén szikrázóan csillan meg a lemenő nap fénye. A hullámok fehér tarajai messziről világítanak. A távolban bárányfelhők utaznak valahová. Nagyot szippantasz a levegőből. A szél sós tengerillatot fúj az orrodba és a fátyladat játékosan megráncigálja. Szád mosolyra húzódik.

Felnézel a magasba. A vitorlákba belekap a lágy szellő és érzed, hogy a hajó meglódul. A vendégek nevetve kapaszkodnak egymásba. Egy lány sikkantva dőlne el, de a párja nevetve elkapja.

Az árbócnál álló matróz mosolyogva int, hogy minden rendben van, nincs miért aggódni. A hajó kapitánya magabiztosan forgatja a hajó hatalmas kormányát.

A part mellől ujjongva kiáltozó emberek integetnek felétek. A hajón többen visszaintegetnek és még egy két fütty is felharsan.

A rikoltozó sirályok a szélre ráülve követik a hajót. Követelnek maguknak pár falatot az ünnepi asztalok ízletes fogásaiból.

A vitorlás lágyan ringatózva szeli a hullámokat. Te pedig a szerelmedbe kapaszkodva a hullámok és a zene ritmusát követve, lassan táncolni kezdesz.

Szerintem így néz ki egy tökéletes esküvői parti egy vitorlás hajón. Egyetértesz? 🙂

És van egy jó hírem: Mindez akár neked is elérhető! Akár a te szertartásod vagy akár az esküvőd is lehet egy hajón. Erről pedig egészen biztosan évekig beszélnének a jelen lévő elkápráztatott barátok és rokonok.

Úgy gondolom, egyetértesz velem, hogy egy tradicionális dalmát vitorláson megrendezett esküvői partihoz egy nem mindennapi meghívás passzol!

Szerencséd van, mert találtam egy ilyen eseményhez szuperül illő meghívót. Ez egy hajós esküvői meghívó, ami tökéletesen illik a fentebb elmesélt esküvődhöz.

Sőt, ha kéred, teljesen a te lagzidhoz igazítják a meghívódat.

– Megváltoztathatod a papír színét.

– Kérhetsz másmilyen grafikákat.

– Díszítheti más színű szalag.

– Lecserélheted a betűk típusát és színét is.

– Szerepelhetnek más városok is a meghívódon

A Hajós Beszállókártya esküvői meghívóval egészen biztosan elismerő szavakat, és az ámulattól leeső állakat kapsz a meghívott vendégektől!

Remélem, hogy most megtaláltad a számodra tökéletes esküvői meghívót és a különleges esküvői helyszínt is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük